top of page
Keresés

Megújult weboldalunk

Elindult a Smaragdfarm blog!


Több hónapig tartó gondos tervezés után végre büszkén jelentjük be, hogy elindult a Smaragdfarm megújult, hivatalos weboldala! Nem titkolt célunk, hogy látogatóinkat beavassuk levendulásunk kulisszatitkaiba, a Smaragdfarm lakóinak mindennapjaiba, valamint kézműves termékeink készítésének izgalmas folyamatába. Mostantól blogbejegyzések formájában is beszámolunk legfrissebb híreinkről, eseményeinkről, és hasznos tippekkel, receptekkel, élménybeszámolókkal is készülünk!




Levendulaszedés élményekkel


Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy évről évre egyre több érdeklődő látogat meg minket a nyári levendulaszezonban. Bátran állíthatjuk, hogy a tavalyi titkos levendulaszedés volt az eddigi legizgalmasabb eseményünk! A levendulaszüret mellett kincskereséssel, kézműveskedéssel, levendulaszörp-kóstolással tettük különlegessé ezt az alkalmat. Ráadásul a Smaragdfarm új lakóinak érkezése is bearanyozta a szüretet: Zokni, Szotyi, Rágcsa, Füge és Mangó bárányok is köszöntötték a látogatókat, akik azóta már 7 kisbáránnyal is megörvendeztettek minket.


A tavalyi levendulaszüret alkalmával bebizonyosodott, hogy rengetegen kíváncsiak a Smaragdfarm mindennapjaira. Nagyon sok kérdést kaptunk arról, hogyan készülnek különböző ízesítésű mézeink, fürjtojás-finomságaink, és természetesen levendulából készült kézműves termékeink, de arról is többen érdeklődtek, otthon hogyan nevelhetnének saját levendulabokrot. Ekkor kezdett el bennünk érlelődni egy saját blog gondolata, szerettünk volna létrehozni egy olyan platformot, ahol hasznos tippeket oszthatnánk meg, és rendszeresen hírt adhatunk a Smaragdfarm legfontosabb történéseiről. Végre eljött a pillanat!

Miről fogunk írni a Smaragdfarm blogon?

  • Levendulaszürettel kapcsolatos tudnivalók

  • Élménybeszámolók, történetek látogatóinktól

  • Tippek és trükkök otthoni levendulatermesztéshez

  • Receptek, dekorációs ötletek kreatív műhelyünkből

  • Pillanatképek a Smaragdfarm életéből

Reméljük, hogy velünk tartotok!



2022. június 11-19. között találkozunk az idei titkos levendulaszedésen! Addig is kövess bennünket Facebookon, nézegesd fotóinkat Instagramon, vagy ha kérdésed van, írj nekünk üzenetet a kapcsolat@smaragdfarm.hu címre!

89 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page