top of page
Keresés

Levendulaszedés 2023 - Szedd Magad Levendula a Smaragdfarmon

A Smaragdfarm 2023 júniusában és júliusában ismét szeretettel várja a levendula kedvelőit levendulaszedésre, csodás levendulás fotók készítésére, a levendulaillatban és levendulavirág pompájában történő kikapcsolódásra, finom házi levendulaszörp és levendulás méz kóstolására, levendulás dekorációs kiegészítők készítésére és vásárlására.


Elérhetőségeinkről, a levendulaszedés menetéről és házi készítésű termékeinkről részletesebb információ elérhető a weboldalunkon. Az alábbiakban pedig négy kiemelten jó hír a Smaragdfarmra látogatóknak!


1. Ingyenes parkolás

A Smaragdfarm Daruszentmiklóson található Dunaújváros mellett, autópályán könnyen megközelíthető. A látogatók számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk az arra kijelölt területen.


2. Ingyenes belépés

Számos más levendulafarmmal ellentétben a Smaragdfarmra ingyenes a belépés. Szívesen fogadjuk a levendula kedvelőit, a kirándulókat és a gyönyörű fotók szerelmeseit abban az esetben is, ha nem szeretnének levendulát gyűjteni vagy egyéb termékeket vásárolni.


3. Nincs sorbanállás

A Smaragdfarmot korábbi években több látogató is "Titkos Levendulafarm" néven illette, hiszen néhány nevezetesebb levendulamezőhöz képest nálunk lényegesen kevesebb látogatóval kell megosztani az élményt. Ennek köszönhetően a belépésnél nincs sorbanállás, a levendulafarmon nem botlik az ember minden percben egy másik vendégbe és van lehetőség egy igazi szünetet tartani a mindennapi mókuskerékből kilépve.


4. Ingyenes kóstolás

Minden látogató számára ingyenes házi készítésű levendulás vagy bodzás limonádét kínálunk, hiszen a nyári napokon a levendulaszedés közben igazán meg tud szomjazni az ember. Lehetőség van termelői mézkülönlegességek kóstolására is, várjuk az igazán bátor mézkedvelőket a chilis méz próbájára!


Idén júniusban levendula a Smaragdfarmon!

További információkért kövesd a Smaragdfarm blogot vagy közösségi média felületeket! Reméljük, hogy idén nyáron együtt gyönyörködhetünk a francia és angol levendula virágzásában.


Francia levendula a Smaragdfarmon

56 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page